DALIĆ OTKRIO KOJI SU KRITERIJI ZA ULAZAK U REPREZENTACIJU: U jednoj rečenici je kazao zašto na popisu i dalje nema Rebića

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio popis igrača na koje u listopadu računa u predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo.

U momčad se vraća kapetan Luka Modrić, pozvani su debitanti Josip Stanišić i Kristijan Jakić, a u momčad se vraća i Josip Brekalo.

Ipak, javnost najviše zanima zašto i dalje nema Ante Rebića koji briljira u dresu Milana.

“Izbor igrača je moj i od ostatka stožera i mi iza njega stojimo i za njega odgovaramo. To smo procijenili i to je moja odluka. Idemo dalje. Vjerujem tim igračima, vjerujem da mogu napraviti rezultat i da mogu odgovoriti našim zahtjevima”, kazao je Dalić.

Otkrio je i koji su kriteriji za ulazak u odabrano društvo.



“U reprezentaciju se ulazi s dobrim igrama i ponašanjem koje je u skladu s onim koje se traži u reprezentaciji”, dodao je izbornik.

Zna što očekuje od svojih igrača.

“S obzirom na to kako smo u rujnu igrali dobro, mi sad to trebamo ponoviti. Igrati s puno energije i motiva te biti još bolji. Ako to ponovimo, osvojit ćemo novih šest bodova. To je naš plan, to je naš cilj”, zaključio je Dalić za RTL.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI