DALIĆ O ODLUCI KOJA JE MNOGE IZNENADILA: Ne možeš takav doći na okupljanje i očekivati da ćeš igrati

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Zlatko Dalić je posljednjih dana “vruća roba” u medijima zbog posljednje dvije utakmice reprezentacije. Svi pokušavaju naći pravi odgovor na posrtanje naših “vatrenih” u Ligi nacija, pa je tako Dalić dao svoje viđenje u intervjuu za rtl.

“Vjerojatno sam pogriješio u pripremi utakmice, pogotovo za Portugal. Pali smo nakon 10 minuta bez trčanja i bez agresije”, priznao je izbornik.

“Što bi sad trebalo biti? Da nakon svjetskog srebra i kvalifikacija za Europsko prvenstvo ja potonem? Na nema šanse. Možda netko to jedva čeka, ali to je njegovo pravo i mene to ne zanima. Ja znam svoj put i svoju ideju i od toga neću odustati. Sam ću napustiti reprezentaciju kad vidim da više ne mogu raditi taj posao”, bio je jasan naš Dalić.

Na pitanje o Petkoviću, Zlatko se malo ražestio i pokudio reprezentativca oko njegove fizičke spreme.

“To je bila moja odluka. Bruno Petković je ušao u Portugalu i dao je gol, ali nije spreman. Nije na nivou koji bih ja očekivao od njega. Kad dođeš u reprezentaciju, moraš biti maksimalno spreman i motiviran, pogotovo jer je njemu krenulo prvenstvo. Ne možeš doći u reprezentaciju s 20 posto kapaciteta i očekivati da ćeš igrati”, zaključio je Dalić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI