ČUDESNO PREŽIVIO STRAVIČNU NESREĆU PA SE OGLASIO IZ BOLNICE: Šalom nasmijao mnoge!

Svi  koji prate Formule 1 jučerašnji sudar Romaina Grosjeana ostavio je prikovane uz male ekrane s nadom da je vozaču dobro nakon strašnog sudara sa zaštitnom ogradom na početku VN Bahreina.

Nakon što je Grosjean izašao sam iz buktinje nakon dvadesetak sekundi pakla cjelokupno F1 pučanstvo je odahnulo jer su svi bili u strahu da Francuz nije izgubio život.

Pravodobna intervencija medicinske službe i redara na stazi spasila je život Romainu koji je potom prevezen u bolnicu gdje je zadržan tijekom noći te su mu sanirane opekline.

Grosjean je postao fotografiju na svom Instagram profilu iz bolničke sobe sa zahvalama svima na porukama podrške te se i našalio kako neko vrijeme neće moći odgovarati na njih pritom pomičući prste u zavojima.

“U redu sam! Samo sam to htio reći… Dobro, donekle u redu. Hvala vam na svim porukama podrške. Doduše, sada neko vrijeme neću moći odgovarati na njih”, rekao je Francuz.



Direktor Haasa Guenther Steiner je izjavio:

“Grosjean je dobro. Ima lakše opekline na rukama i zglobovima. Sada je na pregledima, svjestan je svega. Čini se da je dobro, a spasilačka ekipa je brzo reagirala. Redari i FIA su obavili sjajan posao. Bilo je strašno. Imali smo sreću u nesreći i mislim da se izvukao.”

Formula 1 se također oglasila povodom ovog strašnog sudara:

“Zahvalni smo Romainu Grosjeanu zato što je bio u stanju othodati od ovog. Ne moramo ni podsjećati na hrabrost i briljantnost naših vozača, medicinskog osoblja i svih na stazi. Nisu pokazali samo napredak u sigurnosti u sportu, nego su bili njezin kreatori.” napisali su iz F1.

Podsjetimo, Grosjean je nakon dodira s Kvyatom izgubio nadzor nad bolidom te s s 200 kilometara na sat zabio u ogradu te se bolid pri tom prepolovio i zapalio, ali je nakon dvadesetak sekundi Romain uspio sam izaći iz bolida i pobjeći od buktinje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI