CRNAC MAJSTORIJOM PREKINUO SJAJAN NIZ VARAŽDINA: Zekićeva momčad ponovno ispred Hajduka

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nogometaši Slaven Belupa u prvoj utakmici 10. kola SuperSport HNL-a pobjedili su Varaždin s 1:0.  Slaven je tako došao do prve pobjede nakon dva uzastopna poraza i male mini krize stigao do nove pobjede i time prekinuo  sjajan niz Varaždina kojemu je ovo bio prvi poraz nakon srpnja i poraza od Hajduka u Varaždinu.

Gol odluke za domaćine zabio je u 37.minuti Hoxha je povukao kontru po lijevoj strani i onda zastao. Vidio je Antu Crnca kako dolazi, dao mu je loptu, a Crnac prekrasnim udarcem s ruba šesnaesterca pogodio za pokazalo se konačnih 1:0.

A nije moralo tako biti da je Kolarić u 43. minuti bio malo koncentriraniji. Jelenić i Elezi odigrali su brzi dupli pas na desnom krilu, a Elezi je savršeno ubacio na vrh peterca. Kolarić je natrčao na loptu i onda u čistom ziceru glavom pogodio dobro postavljenog Markovića u nogu.

Bila je to najveća šansa gostiju, ali i općenito najveća šansa do kraja utakmice u kojoj se u drugom poluvremenu nije događalo manje-više ništa. Tako je momčad Zorana Zekića došal do pobjede u derbiju sjevera.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI