CONTE – MOURINHO 1-0: U dvoboju četvrtfinala Kupa Chelsea je izborio plasman u polufinale, gol odluke zabio je Kante

Facebook: Chelsea FC (Official)/Photo: Darren Walsh

Utakmica je obilovala nervozom, a u jednom trenutku četvrti sudac morao je sprečavati fizički sukob trenera Mourinha i Contea. Oni us se zaletjeli jedan prema drugome i izgledalo je da imaju namjeru udariti jedan po drugome.

Nogometaši Chelseaja plasirali su se u polufinale ovogodišnjeg izdanja FA Kupa nakon što su u četvrtfinalu na svom Stamford Bridgeu svladali branitelja naslova Manchester United sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je Kante u 51. minuti preciznim udarcem sa više od 25 metara.
Utakmica je obilovala nervozom, a u jednom trenutku četvrti sudac morao je sprečavati fizički sukob trenera Mourinha i Contea. Oni us se zaletjeli jedan prema drugome i izgledalo je da imaju namjeru udariti jedan po drugome. Inače, gosti iz Manchestera su od 35. minute igrali sa 10-oricom jer je zbog dva žuta kartona isključen Ander Herrera.
Još ranije su se u polufinale plasirali Manchester City, Arsenal i Tottenham Hotspur. Polufinalni ogledi igrat će se na Wembleyju 22. i 23. travnja.
https://www.youtube.com/watch?v=zFLAvLXay8g

Facebook Comments

Loading...
DIJELI