ĆIRO PORUČUJE: ‘Molio bih sve da ne žale za mnom, uvijek sam imao lijep život’

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević ponovno je za srpski Telegraf govorio o svojoj borbi s karcinomom.

“Kada vam kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali k****, ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti. Metastaze su mi se pojavile na kostima, netko drugi bi digao ruke, ali ja se borim do kraja, do pobjede”, rekao je Ćiro.

“Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao”, kazao je u svom stilu Ćiro.

Otkrio im je i da je imao ponudu da preuzme Crvenu zvezdu.

“Imao sam poziv Ivana Stambolića da preuzmem Zvezdu, neću otkriti koje godine. Sve je bilo dogovoreno, ali su Džajić i Cvetković blokirali uz riječi: ‘Gdje će nam Hrvat biti trener?!’ Nije mi žao jer sam dinamovac i najdraža mi je titula ona iz 1982. godine, kada sam bio ispred Zvezde”, otkrio je Ćiro.



Komentirao je i svoj odnos sa Zdravkom Mamićem.

“Mamić je napravio više dobrog nego lošeg. Žao mi ga je. Svađali smo se i voljeli, ali smo u dobrim odnosima i ne mogu reći nešto loše protiv njega”, kazao je Ćiro.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI