CINDRIĆ NIJE OSTAO DUŽAN KAJBI: ‘Za Hrvatsku i bez noge, a neke laži neću komentirati’

Foto: Marko Prpic/Pixsell

Luka Cindrić je u četvrtak s Barcelonom u Zagrebu slavio u Ligi prvaka s 37:33 protiv hrvatskog prvaka PPD Zagreba, a poslije te utakmice dotaknuo se i reprezentativnih tema koje su obiljžile mjesec iz nas.

Govoreći za RTL, Cindrić se osvrnuo na optužbe Damira Kajbe, donedavnog fizioterapeuta hrvatske reprezentacije, koji je nedavno u razgovoru za Net.hr prozvao igrača Barcelone riječima da već godinama ‘reketari’ reprezentaciju.

Do te priče došlo je nakon što je Cindrić rano završio svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Egiptu zbog ozljede, a prije nego se vrati u dres Hrvatske uskoro u kvalifikacijama za Olimpijske igre na turniru u Francuskoj, jaki adut Barcelone i naše reprezentacije istaknuo je da mu puno znače nastupi za nacionalnu momčad.

‘Za Hrvatsku ću igrati i bez noge. To je čast, a svi koji trebaju znaju kakav sam’, rekao je Cindrić.

‘Neke laži neću ni komentirati i spuštati se na taj nivo’, dodao je Cindrić koji je u četvrtak izbjegavao susret s Kajbom, fizioterapeutom PPD Zagreba.



Cindrić je istaknuo i da svi koji su na terenu za Hrvatsku ponosno nose taj dres zbog svojih obitelji koje su im potpora, ali i zbog domovine za koju igraju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI