ČILIĆ KRSTIO DRUGOG SINA! Kum malenog Vite bio je Luka Modrić: ‘Moj teniski partneru, hvala ti’

Damir Krajač/Cropix

Marin Čilić naš najbolji tenisač  i njegova supruga Kristina krstili su svog drugog Vita koji je na svijet došao prošlog rujna. Ceremonija se obavila u Zadru a obred je u crkvi Presvetog Srca Isusova na Voštarnici predvodio župnik fra Bojan Rizvan (34). Kum malenog Vite bio je kapetan naše nogometne repreznetacije i Marinov prijatelj Luka Modrić.

Modrić je bio u pratnji svoje supruge Vanje. “Vitovo krštenje. Prekrasan dan proveden s obitelji i prijateljima. Hvala fra Bojanu i crkvi Srca Isusova u Zadru koja nas je primila na poseban dan. I puno hvala mom partneru u parovima i Vitovu kumu”, napisao je Čilić na Instagramu.

Luka i Marin su dugogodišnji prijatelji a dijele i ljubav prema tenisu. Skupa su zaigrali na humanitarnim turnirima Čilićeve zaklade “Gem, set Hrvatska” na prvom izdanju na zagrebačkoj Šalati kao i i u Petrinji prošle godine. Marin je podsjetimo morao zbog pozitivnog testa na Covid-19 otkazati nastup na Wimbledonu a nakon kratkog odmora nastavlja se pripremati za američku turneju kao i posljednji Grand Slam teniske sezone US Open koji je na rasporedu od 29. kolovoza do 11. rujna.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI