Cibalia protiv Gorice potvrdila s novom 3-1 pobjedom ostanak u prvoligaškom društvu

Facebook: Moja Cibalia

Nakon što je Cibalia u prvoj utakmici u gostima pobijedila Goricu s 2-0 i u uzvratu na svom stadionu u Vinkovcima trijumfirala je s 3-1 (1-1).

Cibalia je ostala prvoligaš, nakon što je u prvoj utakmici u gostima pobijedila Goricu s 2-0 i u uzvratu na svom stadionu u Vinkovcima trijumfirala je s 3-1 (1-1). Cibalia je u kvalifikacije ušla kao devetoplasirana u Prvoj HNL, dok je Gorica osvojila drugo mjesto u drugom razredu hrvatskog nogometa. Izravni plasman u Prvu HNL izborio je Rudeš kao prvak druge lige, dok je iz lige ispao Split kao posljednji u Prvoj HNL.
Pod vodstvom trenera Mladena Bartolovića vinkovački nogometaši su napravili pravi pothvat iako su sredinom prošlog prvenstva bili debelo posljednji na prvoligaškoj ljestvici. Ipak, Cibalia je predkraj prvenstva prestigla Split i kao pretposljednja morala igrati kvalifikacije. Protiv Gorice koja je prethodno eliminirala Solin.
Dakle, Cibalia je povela Gorice u uzvratnom dvoboju golom Baše (29), na 1-1 poravnao je Pejić (40), ali u drugom poluvremenu su domaći potvrdili ostanak u ligi preko Glavice (58) i Vitaića (89).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI