ČERVAR U VELIKIM PROBLEMIMA: Mjesec dana prije Eura ostao bez jednog od glavnih igrača

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Odradim tri treninga i više se ne mogu pomaknuti, sjednem auto i ne mogu iz njega izaći"

Lino Červar u velikim je problemima, naime, ostao je bez jednog od glavnih igrača samo mjesec dana prije rukometnog Eura, koji se igra u Lijepoj našoj. Radi se o 23-godišnjem desnom vanjskom, Luki Šebetiću, koji trenutno igra u francuskom Tremblayu.

On već dva mjeseca zbog ozljede leđa nije u pravoj formi, a zbog toga je izgubio i mjesto u reprezentaciji.

Već dva mjeseca nisam dobro. Leđa su me ukočila prije jedne utakmice i taj problem ne staje već mjesecima. Odradim tri treninga i ne mogu se poamknuti. Sjednem u auto i ne mogu izaći iz njega”, govori Šebetić.

Kao da ozljeda nije gadna sama po sebi, sada zbog nje propušta i Euro kojem se jako veselio.

Teško mi je i tužan sam. Ipak sam zadnjih godina bio dio reprezentacije “.



Šebetić je bio dio ekipe koja je osvojila broncu na Euru 2016. godine, kao i četvrto mjesto na Svjetskom u siječnju ove godine.

Stvarno imam peh za pehom. Prošle godine sam ozlijedio lakat toliko da su mi doktori rekli da ako nastavim igrati i pukne, neće me imati tko operirati u Europi. Zbog toga sam propustio Igre u Riju. Nakon toga sam odradio dobru sezonu u Zagrebu, s izbornikom Babićem imao još SP u Francuskoj, a i danas tvrdim da to četvrto mjesto nije bilo loše. Malo nam je falilo za finale. Nakon toga je došao novi izbornik, s njim sam odradio dva okupljanja i imao sam veliku podršku Line Červara, računao je na mene i sada”, objasnio je Luka, a ona priznao i koliko mu je zapravo teško:

Najgore mi je što trenutno ne mogu ni konkurirati za reprezentaciju. Da bar to mogu, pa ako se na pripremama netko pokaže boljim, OK. Ovako sam bespomoćan pa je sve još teže. Ali već ću si to nekako posložiti u glavi. Bodrit ću dečke, navijati, biti u kontaktu s njima. Preživjet ću”,

Ma, samo da dečki naprave pravi posao, onda ću i ja biti bolje. Tad će nam svima biti lakše”, zaključio je za Sportske novosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI