CENTAR BORCA IZ ČAČKA IZAZVAO SKANDAL U ZADRU! Benkovčan potpuno podivljao u dvorani na Višnjiku, srednji prst na obje ruke pokazivao navijačima domaćeg Tornada

Foto: Luka Gerlanc/CROPIX

Zadar je slavio je s 85:75 protiv Borca iz Čačka u 17. kolu regionalne ABA lige u Dvorani Krešimira Ćosića, a u završnici utakmice, na parketu i na tribinama dogodile su se nemile scene u kojoj je ističe potez Đorđe Gagića, 32-godišnjeg srpskog centra u dresu Borca, rodom iz Benkovca, koji se u dvorani na Višnjiku potpuno pogubio.

Prvo je krenuo na Igora Dragojevića, člana sudačkog ‘trolista’ na ovoj utakmici, te ga je pritom vrijeđao, a nakon što je zaradio isključenje, došlo je do reakcija prema tribinama.

Dok je iskusni srpski centar odlazio s parketa, u smjeru tribina s domaćim navijačima pokazao je srednji prst na obje ruke, a u toj situaciji dio je ispražnjen zbog prijeteće eskalacije.

Screenshot: TV Arena Sport

Zadar je bio odličan u prve dvije četvrtine, s rezultatom 51:30 na semaforu, a u drugom dijelu Borac se uspio približiti, ali je pobjeda ipak pripala momčadi Danijela Jusupa.

Na srpskim portalima spominje se kako su ovom prethodile uvrede koje je s tribina domaća navijačka skupina Tornado uputila Savi Lešiću, 34-godišnjem krilnom centru Borca, rodom iz Knina, ali to ne opravdava iskusnog Gagića koji je pri kraju susreta izgubio glavu. Scene iz Zadra pogledajte – ovdje.



Zadrane je u dolasku do pobjede vodio Luka Božić, koji je imao 22 poena i osam skokova, a prije isključenja, Gagić je bio najbolji strijelac za Borac, 20 poena, a imao je i devet skokova. Zadar je nakon slavlja s +10 došao do omjera 9-8 u regionalnoj sezoni i nalazi se na šestom mjestu, dok je Borac s omjerom 4-13 trenutno na 11. poziciji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI