Carillo pronašao novog braniča: Na Poljud stiže jako pojačanje iz Panathinaikosa?!

Foto: Hajduk.hr

Riječ je o 26-godišnjem portugalskom nogometašu rođenom u švicarskom Murtenu. Ponikao je u Sportingu iz Lisabona odakle je otišao na posudbu u belgijski Cercle Brugge...

Hajduk se u riješio mladog i talentiranog braniča, Lorenca Šimića, prodavši ga u talijansku Sampdoriju, a umjesto njega bi trebao doći iskusni Portugalac iz redova grčkog Panathinaikosa. Riječ je o Nunu Reisu, 26-godišnjem portugalskom nogometašu rođenom u švicarskom Murtenu. Ponikao je u Sportingu iz Lisabona odakle je otišao na posudbu u belgijski Cercle Brugge, a nakon toga nastavio je u portugalskom Olhanenesu. Kasnije je odradio još jednu rotaciju po Sportingu i Cercle Bruggeu, da bi konačno prešao u francuski Metz.

Za francuski klub odigrao je 29 službenih utakmica u sezoni 2015/16, ali tamo se nije zadržao dugo. Prošloga ljeta prešao je u grčki Panathinaikos gdje je do sada skupio 13 nastupa, deset u prvenstvu i tri u kupu. Skupio je nešto više od 500 minuta za grčki klub, odnosno, nije skupio dovoljno i sada si traži izlaz iz kluba, a izlaz je Hajduk.

Kako prenosi Dalmatinski portal, sportski direktor Hajduka, Portugalac, Mario Branco pokušat će ga dovesti na posudbu do kraja sezone.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI