ČAČIĆ SLUŠAO NEUGODNE POVIKE: Navijači traže njegov odlazak! ‘Dinamo je sve razmazio i očekuju se pobjede’

Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Dinamo je iznenađujuće ostao bez tri boda u Varaždinu, odigrali su samo 1:1. Dinamo nije bio pravi, što je za Antu Čačića značilo traženje odgovora na neugodna pitanja po završetku utakmice.  Trener Modrih Ante Čačić odmah je morao odgovarati na neugodna pitanja.

‘Očekujemo pobjedu Dinama u svakoj utakmici, a ovo nam je bila sedma utakmica u 21 danu. Dosta je umora, a pred nama je utakmica sezone. Morali smo razmišljati o tome da se energetski ne potrošimo i u tome nismo uspjeli’, kazao je Čačić. Dok je on komentirao remi, navijači su ispred prozora skandirali: Čačiću, odlazi! To mu zasigurno nije ugodno čuti

Treneru takva predaja sada ne pada na pamet. Pričao je o onome što je vidio, odajući i priznanje domaćoj momčadi.

“Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli”, kazao  je Čačić.

‘Varaždin se bespoštedno borio, a mi smo napravili previše pogrešaka i tako smo izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti za utorak. Razumijem navijače koji žele Dinamo na 100 posto, ali u sportu to ne ide tako’, bile su trenerove riječi.



Čačić je najavio i ono što slijedi u utorak protiv Ludogoreca na travnjaku Maksimira, s početkom tog susreta u 20 sati. To je kaže Dinamova utakmica sezone.

“Prva utakmica mogla je otići na obje strane, a otišla je na našu. Pogledao sam utakmicu još dva puta i imam drugačiji dojam nego s klupe. Bili su opasni, ali mogli smo imati i veće vodstvo. Podjednaki smo, s time da mi imamo prednost”, kazuje Čačić.

Poslije prve ovosezonske prvenstvene utakmice u kojoj Dinamo nije slavio pobjedu, ostao je dojam koji nije pozitivan, a uz to, čuli su se i navijački uzvici protiv trenera kojem slijedi brzo podizanje momčadi jer ide utakmice sezone.

Za sada, ‘kašljucalo’ se i u Europi, s teško obavljenim poslom protiv Škupija iz Sjeverne Makedonije i s igrom protiv Ludogoreca koja nije bila blistava, unatoč gostujućoj pobjedi. Čačić je poslije Varaždina istaknuo pogled da je Dinamo možda sve pomalo i razmazio, no kako se ide dalje, za trenera i momčad nema izbora – očekuje se prolazak u završnicu kvalifikacija za Ligu prvaka, a Dinama već iduće subote očekuje i veliki derbi s Hajdukom na Maksimiru.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI