Čačić sad sigurno cvate: Legendarni Marcello Lippi uoči borbe za broncu nahvalio hrvatskog izbornika

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Uoči subotnjeg dvoboja, Čačić se sastao s talijanskom trenerskom legendom Marcellom Lippijem, izbornikom Kine.

Hrvatska je nakon poraza na jedanaesterce od Čilea odradila novi trening u Nanningu i sprema se za utakmicu za treće mjesto, protiv izabrane vrste domaćina.

“Tu utakmicu moramo odraditi na način vodeći računa da svi pozvani igrači sudjeluju u ova dva susreta. Tako ćemo i raspodijeliti opterećenje za dvoboj s Kinezima i želimo ići kući kao pobjednici. Raduje me što ćemo igrati upravo s domaćinima, premda je šteta što se nismo našli u finalu”, sažeo je hrvatski izbornik Ante Čačić.

Čačić je ponosan na pristup igrača ovom prijateljskom turniru.

“Jako sam zadovoljan načinom na koji momčad reagira na China Cupu, s obzirom na sve poteškoće s dugačkim putovanjem, vremenskom razlikom i kratkim pripremama. Reprezentativci su pokazali veliku strast igrajući za boje nacionalnog dresa”, stoji na službenim stranicama Saveza.

“Sve što su napravili protiv Čilea, reprezentacije koja je bila obilježena kao favorit, služi im na čast. Siguran sam da će isto napraviti i protiv Kine, dat će sve od sebe i mislim da ćemo opet moći biti zadovoljni”, zaključio je izbornik.



Uoči subotnjeg dvoboja, Čačić se sastao s talijanskom trenerskom legendom Marcellom Lippijem, izbornikom Kine. Izbornici su porazgovarali o China Cupu, a Lippi je govorio i o životu, radu i nogometu u Kini te je posebno komplimentirao Čačiću na hrvatskim izvedbama na Europskom prvenstvu u Francuskoj prošle godine.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI