ČAČIĆ POZDRAVIO ODLUKU DALIĆA: ‘Pa dobro je da nije pozvan Petković, a nisam rekao da ostajem u Dinamu’

Foto: BORIS KOVACEV/CROPIX

Najvećim hrvatskim nogometnim derbijem između Dinama i Hajduka na Maksimiru (subota, 20 sati)  završava ova nogometna sezona. Uoči utakmice koja više ništa ne može odlučiti jer Dinamo je pobjedom u Šibeniku osigurao novi naslov oglasio se trener Dinama Ante Čačić. 

Čačić koji je na klupu Dinama nakon deset izbivanja zasjeo nakon poraza u zadnjem derbiju u Splitu kojeg je Dinamo izgubio te je Modre na kraju uspješno doveo do novog naslova i prije zadnjeg kola i vječnog derbija s Hajdukom. Čaćić je rekao kako za njegovu momčad neće biti nikakvog opuštanja.

“Hajduk je ove sezone odličan, ima i finale Kupa ispred sebe. Oni žele ostati na toj razini, a mi ćemo učiniti sve da razveselimo navijače. Jedva čekam taj naboj, ne smijem ni reći pred koliko smo ljudi slavili naslov prije 10 godina”, kazao je na početku.

Osvrnuo se i na popis koji je objavio i izbornik Zlatko Dalić, s naglaskom na to da na njemu nema Brune Petkovića.

“Petkovića nema u reprezentaciji? Ne bih se petljao. Izbornik sigurno nije otpisao Petkovića, ali imao je lošu sezonu. Dobro je da nije pozvan, odmorit će se i spremiti za iduću sezonu. Klasa je, ići će na Svjetsko prvenstvo”, dodao je Čačić.



“Drago mi je da je pozvan Šutalo, to je znak da mu se vjeruje i nagrađen je za odličnu sezonu. Bio sam izbornik i znam koliko su takve stvari bitne, pozdravljam taj potez”, kazao je o Dalićevu popisu bivši izbornik Čačić.

Ostaje li u Dinamu?

“Pa nisam rekao da ostajem u Dinamu, samo da ne idem u mirovinu. Vidjet ćemo sve poslije Hajduka”, zaključio je Ante Čačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI