ČAČIĆ NIJE KRIO ZADOVOLJSTVO: ‘Hvala igračima na ovoj pobjedi, ona nas je približila naslovu prvaka’

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Teško izborenom pobjedom 1:0 golom Ademija u 85. minuti na gostovanju kod Gorice  Dinamo se približio novom naslovu prvaka četiri kola prije kraja. Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo ima 69 bodova, pet više od Osijeka te šest više od Hajduka.

Ante Čačić u povratničkoj utakmici na klupi Modrih bio je zadovoljan viđenim i rezultatom utakmice.

”Čestitam svojim igračima. Čestitam im zbog toga što smo ušli odlično, što smo krenuli s ciljem da ćemo gospodariti svih 90 minuta. Gorica je bila dobar domaćin, ali mi smo bili ti koji smo dominirali. Puno smo šansi imali, njihov golman je bio najbolji igrač utakmice. Čestitam igračima i hvala im na ovoj pobjedi koja nas vodi prema naslovu. Također, čestitam i navijačima jer su nas bodrili svih 90 minuta”, rekao je trener Dinama Ante Čačić i komentirao da je krenuo sa sustavom 4-2-3-1.

”Ovoj momčadi Dinama taj sustav najbolje paše, ne znam zbog čega su ga jedno vrijeme napustili. Igrači se najbolje snalaze u ovom sustavu. Znali smo da će utakmica biti teška, zadnja su kola, neki igrači su, uvjetno rečeno, neću reći izraubani, izgubili svježinu. Na neke nismo mogli računati… Ali igrači koje smo danas imali, koji su bili kroz utakmicu, sa svima sam naravno zadovoljan i veliko im hvala. Ova utakmica nas je približila naslovu prvaka.”

U sljedećem kolu Dinamo očekuje susret protiv Lokomotive.



“Lokomotiva je u posljednje vrijeme često kažnjavala Dinamo, rival su za respekt, ali uvjeren sam da je kvaliteta na našoj strani i da ćemo pobijediti.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI