ČAČIĆ ISIJAVAO ZADOVOLJSTVOM: ‘Energija oko kluba je baš sjajna’! Bjelica: Svi koji rade u klubu moraju željeti titulu

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo je u drugom  derbiju 34.kola HNL-a kao i Hajduk bio iznimno uvjerljiv i slavio s 3:0 protiv Osijeka. Time se stigli na korak do novog naslova prvaka dva kola prije kraja.

Trener Osijeka, Nenad Bjelica nakon 0-3 poraza u Maksimiru je rekao:

“Čestitao bih Dinamu na zasluženoj pobijedi. Do isključenja smo izgledali dobro, a nakon toga je bila jednosmjerna ulica. Dinamo je prekvalitetan da ispusti vodstvo od 1:0 i prednost igrača više. Nemam što puno prigovoriti svojim igračima. Imali smo šansu Miereza i poništen gol koji je zabio rukom”, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon utakmice i nastavio:

“Kažem, nakon isključenja Dinamo je bio puno bolji i nismo ih mogli ugroziti. Svi su gubili bodove kroz prvenstvo, gubili smo ih i mi. Htjeli smo ova tri boda, tako smo se i postavili. Mislim da smo postali dobar kandidat za naslov prvaka, mislim da svi koji rade u klubu moraju željeti te titule, onda možemo konkurirati za titulu kao Hajduk i Dinamo. Ja imam godinu dana ugovora s Osijekom. Pokušat ćemo što dostojanstvenije završiti ovu sezonu”.

Slavodobitnik Ante Čaćić bio je puno zadovoljniji:



“Dinamo je danas izgledao baš onako kako želim. Nismo previše dozvolili Osijeku i došli smo do vodstva nakon sjajnog pasa Petkovića. No prvenstvo nije gotovo, imamo još dvije utakmice. Moramo se odmoriti i odigrati najbolje što možemo u te sljedeće dvije utakmice. Nastojali smo skinuti teret s igrača”, rekao je Čačić

“Ova energija oko kluba, ovaj ambijent koji su navijači stvorili, bio je baš prekrasan. No ne možemo unaprijed upisati bodove protiv Šibenika, morat ćemo se potruditi. Bit ćemo bez Mišića, koji je jako važan igrač. Nadam se da ću pronaći pravu zamjenu”, riječi su Dinamovog stručnjaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI