BUNDESLIGA: Kramarić zabio u 5-2 pobjedi Hoffenheima protiv Ingolstadta

Igrao se i derbi u kojem je Borussia Dortmund nadvisila Bayer Leverkusen s čak 6-2, dočim je sigurnu pobjedu ostvario i Beyern u Koelnu, slavivši s 3-0. Na ljestvici vodi Bayern sa 56 bodova, RB Leipzig je drugi sa 49 bodova

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić postigao je ljiep pogodak u pobjedi svog Hoffenheima protiv Ingolstadta 5-2 u utakmici 23. kola njemačkog nogometnog prvenstva. Igrao se i derbi u kojem je Borussia Dortmund nadvisila Bayer Leverkusen s čak 6-2, dočim je sigurnu pobjedu ostvario i Beyern u Koelnu, slavivši s 3-0.
Na ljestvici vodi Bayern sa 56 bodova, RB Leipzig je drugi sa 49 bodova, dok Borussija Dortmund na trećoj poziciji ima 43 boda. Slijede Hoffenheim sa 41 i Hertha sa 37 bodova.
Nakon nekoliko neuvjerljivih nastupa Borussija je napokon proigrala pobijedivši Bayer s čak 6-2. Bayer je u dva navrata imao gol zaostatka (1-2 i 2-3), no u posljednjih 13 minuta primio je tri gola za težak poraz. Strijelci za Borussiju bili su Ousmane Dembele (6), Pierre-Emerick Aubameyang (26, 69), Christian Pulisic (77), Andre Schuerrle (85-11m) i Raphael Guerreiro (90+2), dok su golove za Bayer zabili Kevin Volland (48) i Wendell (74). Tin Jedvaj je odigrao cijeli susret za Bayer.
Uvjerljiv je bio i Hoffenheim koji je pobjedom 5-2 protiv Ingolstadta ostao u utrci za treće mjesto koje drži momčad iz Dortmunda. Pola sata prije kraja utakmice gosti su čak vodili 2-1, no od tada se Hoffenheim probudio. Domaćin je u posljednjih 30 minuta zabio četiri gola za uvjerljivo slavlje. Na koncu, Werder j epobijedio Darmstadt s dva gola Krusea.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI