BUGARSKI TENISAČ NEGATIVAN NA KORONAVIRUS: Nakon što je zarazio pola Adria Toura nalaz mu je negativan!

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov, zbog kojeg je nastala panika u Zadru za vrijeme Adria Toura prošlog mjeseca, dobio je negativan nalaz na koronavirus 23 dana nakon što je bio pozitivan.

“Dobio sam sjajne vijesti od doktora u Monacu. Potvrdio mi je da sam negativan na Covid-19. Hvala svima na podršci posljednjih nekoliko tjedana koje sam proveo u karanteni. Veselim se povratku treninzima kako bih bio spreman za sezonu na američkom betonu“, napisao je Grigor na svojem Instagramu.

Uoči finala Adria Toura procurila je vijest da je Dimitrov pozitivan na koronavirus, zbog čega je sve moralo biti otkazano a repovi odluke održavanja teniskog turnira protežu se do danas. Bugarski tenisač davao je znakove da se ne osjeća dobro već u prvom meču na Touru, u kojem ga je pobijedio naš Borna Ćorić.

Epilog svi znamo Borna je završio u karanteni zbog zaraze, ali se isto tako brzo oporavio, baš kao i Novak Đoković te njegov trener Goran Ivanišević, a Hrvatska je nenadano dobila lošu sliku u svjetskim medijima.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI