BRUNO PETKOVIĆ POTPISAO NOVI UGOVOR: ‘Dinamo i Zdravko Mamić su stali iza mene’

Bruno Kovacev/Cropix

Napadač Hrvatske nogometne reprezentacije i Dinamo Zagreba Bruno Petković potpisao je novi ugovor s Modrima koji ga veže do 2024. godine.

Petković je imao sad već bivši ugovor s Dinamom do ljeta 2023. godine, ali klub iz Maksimirske 128 želio ga je produljiti za još godinu dana. Naime, Petković je u novome ugovoru dobio puno bolje financijske uvjete nego prije. Kada je dolazio u Dinamo, dobio je skromne uvjete jer je došao oživiti karijeru. Pod palicom Nenada Bjelice u potpunosti je eksplodirao te je dogurao do reprezentacije pa je Dinamo odlučio povisiti mu plaću.

“Iznimno sam sretan i ponosan što je Dinamo prepoznao moj rad, trud i odricanje te mi je ponuđen novi ugovor koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje. Isto tako, ovim putem se zahvaljujem svom agentu Ivanu Cvjetkoviću koji nosi velike zasluge za ovo što mi se događa u Dinamu. Ovaj potpis je motiv više za mene da nastavim stazama uspjeha kluba i dat ću sve od sebe da ponovimo lanjsku europsku sezonu, ali u Ligi prvaka” – rekao je Bruno Petković nakon potpisa novog ugovora.


Petković bi po novome ugovoru trebao zarađivati 550.000 eura godišnje. Do sada je zarađivao nešto više od 200 tisuća eura. Plaćeniji od Petkovića su navodno samo Kevin Theophile-Catherine i Mario Gavranović koji godišnje zarađuju oko 800.000 eura, a ukoliko se odluči na potpis novog ugovora najplaćeniji bi trebao postati Dani Olmo.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI