Brozović ipak odlazi iz Intera: Cijena je poznata, ali destinacija je ovoga puta zaista neobična

Facebook: F.C. Internazionale (Official)

Brozović je na izlaznim vratima Intera valjda otkako je stigao u Milano iz Dinama, ali Inter je dugo kočio i sputavao njegov odlazak nabijajući cijenu čak i do 50 milijuna eura.

Inter do konca lipnja mora nekako namaknuti 35 milijuna eura kako bi sezonu završio u zadanim okvirima UEFA-ina financijskog fair playa, ali novi trener Luciano Spalletti nikako se ne želi riješiti najboljeg igrača momčadi, Ivana Perišića.

Štoviše, Spalletti je kazao kako u Perišiću vidi možda i najjaču kariku momčadi i urgirao je da se zaustave svi postojeći pregovori s Manchester Unitedom, PSG-om i Chelseajeam. No, kako ima problem s prodajom Perišića, tako nema problem s prodajom drugog Hrvata, Marcela Brozovića.

Brozović je na izlaznim vratima Intera valjda otkako je stigao u Milano iz Dinama, ali Inter je dugo kočio i sputavao njegov odlazak nabijajući cijenu čak i do 50 milijuna eura. Interesa za Marcelom je itekako bilo, u igri su bili Roma, Juve, Arsenal, Tottenham pa čak i United jedno vrijeme, ali Brozo se s vremenom uklopio u Interovo sivilo i interes velikana je splasnuo.

Trenutno Brozović spada u onaj roster igrača koji Spalletti planira brzo eliminirati kako bi skupio dovoljno da skine FFP s dnevnog reda. Klub nema ništa protiv odlaska, navijači također, a vjerojatno se ni Brozoviću ne ostaje u klubu koji ga je više limitirao nego unaprijedio. No, zainteresiranih klubova ipak ima, ali ovoga puta nije riječ o dosta neočekivanoj destinaciji. Naime, ruski prvogliaši Zenit i Spartak zagrizli su za Marcelove usluge.

Oba kluba trenutno vode Talijani. Zenit je u rukama Mancinija, a aktualni prvak Spartak vodi Massimo Carrera. Cijena za Brozovića kreće se oko 20 milijuna eura, oba kluba imaju toliko novca, a jedino je pitanje je li Brozović spreman igrati u ruskoj ligi, koja jest jaka i igra Ligu prvaka, ali ne spada u ‘ligu petice’ gdje bi Marcelo jamačno volio igrati.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI