BOŽIDAR JOVIĆ U SUZAMA ZBOG SARAČEVIĆA: ‘Bio mi je prijatelj, kum i više od toga’!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Iznenadna smrt Zlatka Saračevića nakon nedjeljnog derbija njegove Podravke Vegete i Lokomotive u hrvatskom prvenstvu rukometašica izazvala je veliku tugu u hrvatskoj rukometnoj obitelji.

Među potresenim bivšim suigračima i prijateljima, na prerani odlazak hrvatskog rukometnog velikana se u programu Nove TV osvrnuo i Božidar Jović.

U suzama zbog smrti prijatelja, Jović je teško pronalazio riječi nakon što nas je napustila legenda kojoj je bio i vjenčani kum.

Govoreći o Saračeviću, Jović je istaknuo da je jedna od njegovih sjajnih osobina što je uspio odvojiti poslovno od privatnog. Zajedno su radili u PPD Zagrebu, Jović je i dalje na dužnosti glavnog menadžera, dok je Saračević svojedobno bio trener.

Prisjećajući se tog razdoblja, Jović je istaknuo da su baveći se svojim poslom često raspravljali o rukometu, ali izvan tog poslovnog dijela priče, pričalo se o drugim, ljepšim stvarima. Rukomet im tada nije bio tema.



Jović je istaknuo da su Saračević i on bili prvi susjedi, a opisao je koliko su bili bliski prijatelji.

‘Bio mi je kum, prijatelj i više od toga’, rekao je Jović o velikanu s kojim je u igračkim danima bio suigrač, a zajedno pamte i velike uspjehe u dresu hrvatske reprezentacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI