BOLESTAN KAPETAN HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE! Hoće li biti spreman za posljednje kvalifikacijske utakmice?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Madridski nogometni klub Real Madrid pobijedio je Rayo Vallecano sa 2-1 (2-0) i privremeno zasjeo na vrh ljestvice španjolske La Lige. No, nogometni dvoboj protiv gradskog suparnika propustio je Luka Modrić zbog snažne prehlade, objavio je madridski klub.

Još nije poznato o kakvoj se vrsti prehlade radi i hoće li kapetan hrvatske reprezentacije biti spreman za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, koje su na rasporedu sljedeći tjedan, 11. studenoga na Malti, a 14. studenoga protiv Rusije u Splitu.

I bez Modrića njegovi su suigrači došli do osme prvenstvene pobjede u ovoj sezoni te izbili na vrh ljestvice sa 27 bodova, dva više od do danas vodećeg Real Sociedada.

Vodeći pogodak za Real protiv Rayo Vallecana postigao je u 14. minuti Toni Kroos na asistenciju Asensija. U 38. minuti je David Alaba sjajnim dodavanjem poslužio Karima Benzemu koji je povećao prednost “kraljevskog kluba”.

Real je na kraju morao strijepiti za pobjedu. Radamel Falcao je u 77. minuti smanjio zaostatak Rayo Vallecana, ali je zbog ozljede morao napustiti igru već četiri minute poslije. U 90. minuti je Kroos izbio loptu sa gol-crte i tako spasio Real od slične sudbine kakva je u subotu zadesila Barcelonu.



Naime, Katalonci su ispustili tri pogotka prednosti nakon prvog poluvremena na gostovanju u Vigu, gdje je domaća Celta pogotkom u završnici dvoboja uspjela osvojiti bod, a konačan rezultat je bio 3-3.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI