BJELICA O UTAKMICI OSIJEKA I DINAMA: ‘Cijelo vrijeme osjećam veliku odgovornost, ovo je moj klub’

Foto: Marko Mrkonjic/CROPIX

Nogometaši Osijeka i Dinama u subotu od 21,05 sati igraju utakmicu u sklopu šestog kola SuperSport HNL-a. Derbi kola najavili su na konferenciji za medije Nenad Bjelica i Dion Drena Beljo.

Doznalo se kako Mihael Žaper, Darko Nejašmić i Mijo Caktaš neće igrati protiv Dinama, a upitan je i Mile Škorić.

“Dobro smo trenirali i vjerujemo da će utakmica protiv Dinama biti prekretnica s jednim pozitivnim rezultatom”, rekao je Bjelica.

Beljo je istaknuo kako se osjeća dobro i spremno.

“Napokon sam na sto posto nakon ozljede. Očekujem dobru utakmicu sutra, ekipno, ali i s moje strane”, naglasio je.



U prošlom kolu Osijek je na domaćem terenu odigrao protiv Varaždina 2:2, no klub i predsjednik su stali uz Bjelicu.

“Cijelo vrijeme osjećam veliku odgovornost, ovo je moj klub. Ne samo sad nakon priopćenja predsjednika. Mislim da je to dobro zbog igrača koji čitaju jako puno, možda im je to uzimalo koncentraciju na utakmicama. Dobro smo radili proteklih tjedana, nismo imali većih problema. Odgovornost uvijek postoji, kao igrač, trener, navijač, sportski direktor, uvijek imam tu odgovornost”, rekao je Bjelica.

Govorio je i o stanju u protivničkoj momčadi.

“Treba im čestitati na rezultatima, teško je procijeniti s kojih 11 će igrati protiv nas jer drugi tjedan imaju važnu utakmicu. Bitno je kako ćemo mi izgledati i naše stanje. Protiv Varaždina smo imali dobrih i loših stvari, vjerujem da ćemo pokazati bolju igru protiv Dinama”, naglasio je trener Osijeka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI