BJELICA NOVINARIMA PORUČIO: ‘Sve će te znati na vrijeme, još malo i možemo postati ‘space shuttle’

Foto: Vlado Kos/Cropix

Osijek i Nenad Bjelica gostovanjem kod Gorice  u nedjelju od 19 sati završavaju ovu sezonu koja je na kraju završila bez trofeja iako si očekivanja bila velika. Momčad iz Gradskog vrta završit će neovisno o ishodu utakmice u Turopolju na trećem mjestu ljestvice.

Utakmicu je na pressici najavio trener Osječana Nenad Bjelica.  “Dobro smo trenirali, nema Bralića, Žapera, Petkovića, Jugovića, Nejašmića. Imamo dvadesetak igrača, profesionalaca, idemo u Goricu uzeti tri boda. Ne vidi se da je kraj sezone, svi se zalažu i svi žele igrati u prvih 11. Želimo završiti sezonu s još jednom pobjedom i sve ćemo učiniti za to”, kazao je Bjelica u uvodu.

Kazao je nekoliko riječi i o momčadi koju s klupe vodi Samir Toplak. “To je ekipa koja dobro igra, ozbiljna ekipa s odličnim trenerom koji radi odličan posao gdje god dođe. Imaju kvalitetne igrače. Miks iskustva i mladosti. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i u Gorici napokon”.

“Mislim da Osijeku jako malo fali da postane Space Shuttle, za nekoliko mjeseci ćemo imati najbolju infrastrukturu u državi. Već sad imamo konkurentnu ekipu i borimo se za titule. Ne treba nam puno, ali u financijama će uvijek biti razlika. Ne vjerujem da će se Osijek ikada profilirati u klub koji će biti ispred Dinama”, kaže Bjelica.

Novinari su ga pitali hoće li na kraju ostati u Osijeku i na klupi kluba iz Grada na Dravi.



“Što se tiče mog ostanka u Osijeku, ja vjerujem da ću ostati. Imam još godinu dana ugovora, imam želje i volje za to. Kad ćemo to znati… bit ćete obaviješteni. Dana 13. 6. počinju pripreme, 20. 6. idemo u Sv. Martin na Muri, dogovorene su sve utakmice”.

Kakav je plan plan za sljedeću sezonu?

“Ima tu igrača na koje ne računamo, mladi igrači kao što je bio slučaj s Beljom će vjerojatno na posudbu. Imamo 40 igrača pod ugovorom, neće svi ići na pripreme. Ako nekim igračima ne uspijemo naći klub, onda ćemo raskinuti ugovor”, zaključio je Bjelica.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI