BJELICA NAKON DEBAKLA NAJAVIO ODLAZAK? ‘Sjest ćemo i razgovarati, ne želim biti na teret’. ‘Smijalo se Hajduku, ovo je milijun puta gore, dno dna!’

Foto: Marko Mrkonjic/CROPIX

Osijek se nije uspio plasirati u 3. pretkolo Konferencijske lige jer je u uzvratnom susretu 2. pretkola na svom terenu od kazahstanskog Kizilžara izgubio 0:2 (0:0) te tako ispustio prednost 2:1 koju je stvorio u prvoj utakmici. Razloge ovog debakla pred novinarima je morao objasniti trener Nenad Bjelica.

”Nismo očekivali ovo, imali smo dobar rezultat iz prve utakmice. Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, ali taj prvi gol nas je izbacio iz takta, nismo više mogli tri dodavanja povezati. Naši šutevi su bili neprecizni, pokušavali smo po bokovima, ali nismo imali raspoloženog igrača koji bi zabio gol. Ovo je katastrofalan rezultat za nas, ja preuzimam svu odgovornost za nas. Na kraju smo imali tri napadača na terenu, ali nismo ništa mogli. Pokazali smo nemoć, a ja sam za to kriv. U Kazahstanu smo odlično izgledali, a danas smo izgledali loše. Morat ćemo prespavati noć i sutra se pripremiti za Belupo”, rekao je Bjelica pa još dodao:

‘Treba prespavati noć. Sjest ću i razgovarati s predsjednikom jer toliko volim NK Osijek da klubu nikad ne bih bio na teret’, bile su Bjeličine riječi pred novinarima. Razočaranje navijača, kaže, razumije.

A da je poraz bio ružan i šokantan dokaz je i to što su najvjernijiavijači Osijeka Bjelici i tribina vikali  “Bjelica, odlazi”. U njemu vide najvećeg krivca za ovaj debakl  svog omiljenog kluba.



Jednako razmišljaju i navijači na društvenim mrežama.

Smijalo se Hajduku što je izgubio od Tobola, ovo je milijun puta gore, dno dna! Bjelica odlaziiiii!!

“Bjelica ako želiš klubu sve najbolje, daj ostavku!

Kažu Bjelica najbolji trener lige? Možda po kmečanju, nema Olma, Majera i ekipe nema ni Bjelice.  Čini se da je pred Osijekom buran vikend.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI