BJELICA NA MUKAMA: Odlazili li Dinamov dragulj kod bivšeg hrvatskog izbornika?

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nogometni klub Dinamo nalazi se na pripremama u Rovinju gdje se pripremaju za nastavak sezone.

Situacija u prvenstvu i kupu je fanstastična – nalaze se na prvom mjestu prvenstva sa 12 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja NK Rijeku.

U četvrtfinalu hrvatskog nogometna kupa Dinamo će upravo igrati protiv NK Rijeke, ali ove sezone je Dinamo suvereno dobivao Rijeku tako da se navijači nadaju istome.

Nakon završene europske kampanje u Ligi prvaka gdje je Dinamo nesretno ispao iz svih europskih natjecanja, povukli su se natpisi kako će se zagrebačka momčad ovog siječnja raspasti.

Najbolji Dinamov igrač Daniel Olmo svakog dana je bio u drugom klub, ali pojavio se na okupljanje momčadi te time na trenutak odgodio mogućnost prelaska.



Barcelona je bila ozbiljno zagrizla, poslala ponudu od čak 30 milijuna no Dinamo je samo zanemario takvu ponudu jer su svjesni kakvog dragulja posjeduju.

Bilo je informacija kako će Bruno Petković i Arijan Ademi također napustiti Dinamo, ali sad se pojavila vijest kako je bivši izbornik Hrvatske, Slaven Bilić, jako zainteresiran za Mislava Oršića.

Oršić je ove sezone u Ligi prvaka bio prvi strijelac Modrih. U prvoj utakmici protiv talijanske Atalante postigao je hat-trick te je tako privukao pažnju na sebe.

Bilić je sa svojim WBA prvi u drugom razredu Engleske i sve je izglednije kako će izboriti promociju u Premiership.

Oršićeva vrijednost procjenjuje se na otprilike 10-tak milijuna eura, ali poznavajući Dinamo neće ga pustiti ispod 15 – 20 milijuna eura.

U WBA Oršića bi dočekao Filip Krovinović koji pod Slavenom Bilićem igra fantastičan nogomet.

Prijelazni rok traje do kraja siječnja i sigurno Nenadu Bjelici neće biti lako s kojom će momčadi ući u nastavak sezone.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI