BIZARNA TRADICIJA KOJA SE MORA PREKINUTI! Papa Franjo drhti zbog Rijeke i Liverpoola?!

wikimedia

Kako li su se samo sjetili oni koji prate svjetska zbivanja. Podatka o osvajanjima naslova naše Rijeke i engleskog Liverpoola daju čudnu usporedbu, pa su se neki analogijom dosjetili još goreg.

Evo o čemu je riječi. A stariji će se sjećati tih događaja.

Davne već 1978. godine Rijeka je osvojila tadašnji jugoslavenski Kup, a Liverpool Kup prvaka protiv Bruggea, te je godine papa Pavao šesti umro.

Isti slučaj, gle zanimljivosti, dogodio se i 2005. godine, Rijeka je protiv Dinama osvojila Kup, Liverpool ga je osvojio čudesnim preokretom protiv Milana (nakon 0-3), a iste godine umro je Papa Ivan Pavle drugi.

I evo nas u 2019. godini, Rijeka osvojila Kup skršivši Dinamo, a Liverpool ima prigodu opet postati europski prvak, u dvoboju protiv Tottenhama u subotu u Madridu.



Pa tako neki spominju kako će papa Franjo, je li, navijati zdušno za Tottenham. Zgodna igra s povijesnim činjenicama, naravno, ne mora biti točna, kao što u njoj nema “copranja”; već su se dovitljivi navijači sjetili tih rezultata koji se podudaraju s nekim povijesnim događajima i evo materijala za zbrku.

Želimo Papi Franji dugo zdravlje i život!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI