BIVŠI TRENER PRISJETIO SE MODRIĆEVOG POČETKA U LONDONU: Nisu mu vjerovali, ali uskoro im je pokazao što može

Foto: Profimedia

Nakon što je u ljeto 2008. napustio Dinamo i s odštetom od 22,5 milijuna eura prešao u londonski Tottenham, Luki Modriću početak u Engleskoj donio je veliki izazov.

Kako je to izgledalo, opisao je trener Kevin Bond, bivši pomoćnik u stručnom stožeru Harryja Redknappa koji je tada vodio Tottenham.

Bond se prisjetio Modrićevog starta dok je gostovao u ‘podcastu’ United Mates Football.

Tottenham je za Modrića izdvojio iznos koji nije bio mali, ali Redknapp i treneri mu ispočetka nisu vjerovali zbog visine koja iznosi 172 centimetra.

Po Bondovim riječima, Modrićeva visina je trenerskoj ekipi donijela dvojbe može li zbog toga igrati u središnjem dijelu veznog reda. Ispočetka su ga gurali na lijevu stranu, tražili njegovo pravo mjesto, no na koncu se Luka nametnuo na poziciji koja mu više odgovara.



Nakon što je Modrić dobio priliku ondje gdje se najbolje snalazi na terenu, nije dugo trebalo da pokaže što može. Kako je Bond opisao, ubrzo je postao nevjerojatno dobar.

Modrić je tijekom četiri godine u Tottenhamu odigrao 160 službenih utakmica, sa 17 golova i 27 asistencija. S vremenom je došao i trenutak za odlazak na još višu razinu, a nju je dohvatio transferom u Real Madrid u ljeto 2012. gdje je i danas. Sada više nitko ne dvoji o tome što legenda Vatrenih može.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI