BIVŠI ŠEF FERRARIJA O SCHUMACHERU: ‘Jedna osoba odigrala je najveću ulogu da ostane na životu, no posljedice su tu’

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Nijemac Michael Schumacher tijekom skijanja 2013. godine pao je i zadobio traumatsku ozljedu mozga udarivši u stijenu te ga je ta ozljeda prikovala za krevet.

Bivši šef Ferrarija, a sada predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA), Jean Todt, kazao je da je Schumacherova supruga Corinna odigrala ogromnu ulogu u njegovom održavanju na životu.

“Proveo sam mnogo vremena s Corinnom od njegove ozljede 29. prosinca 2013. godine. Ona je sjajna žena i ona vodi cijelu obitelj. Nije očekivala da će ovako biti, sve se dogodilo tako brzo i jednostavno nije imala izbora. Ali ide joj, vjerujem joj i ona vjeruje meni. Zahvaljujući doktorima i kooperaciji s Corinnom, koja je željela da on preživi – on je i preživio, ali s posljedicama. A sada se bore s posljedicama. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno popraviti” kazao je Todt za njemački Bild.

Inače, obitelj se odlučila za potpunu izolaciju od medija, no neke bliske osobe imaju prilike Schumacheru dolaziti u posjet pa se iz njihovih izjava može dobiti barem gruba slika o Snjegovom zdravlju. Nešto ranije ove godine Todt je rekao medijima vijesti koje su obradovale cijeli svijet.

“Schumacher trenutno nije s nama, ali ozdravit će i odgovoriti na sva pitanja”, kazao je Todt.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI