Bišćan u isčekivanju Hajduka sipa pohvale na sve strane: Livaja je ponajbolji igrač lige, izuzetno poštujem Leku’

Foto: VOJKO BASIC Cropix

Trener Dinama Igor Bišćan održao je konferenciju za medije uoči utakmice Superkupa s Hajdukom.

 

“Uzbuđeni smo. Vjerujem da su i navijači. Utakmica koja je dobrodošla i nama i Hajduku i svima koji vole nogomet. Očekujemo dobru igru, da se predstavimo u dobrom svjetlu, da nastavimo gdje smo stali. Očekujemo dobar rezultat i još jedan trofej”, rekao je Bišćan koji je zadovoljan situacijom u momčadi:

“Svi su dobro. Zadovoljan sam kako je prošlo u četiri tjedna priprema. Vidjet ćemo. Nismo bili svi na okupu, neki igrači su se priključili prije desetak dana i odigrali 45 minuta skupa. Želim da nastavimo u istom smjeru kao i prije odmora, bilo je to dosta dobro. Možda će nam trebati nekoliko utakmica da krenemo s ove točke prema dalje”.

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Rekao je kako se na pojačanjima za iduću sezonu još uvijek radi ali da ne zna u kojoj je to točno fazi.



“Kao i svakom treneru, uvijek nam nedostaju dva-tri igrača. Svjesni smo, radimo na tome, nije tajna. Namjeravamo dovesti igrače jer kreće se jako na dva fronta i trebat ćemo konkurentnu ekipu za borbu za vrh i da ispunimo sve ciljeve u Europi”, prisnažio je Bišćan.

Komentirao je i sutrašnjeg protivnika:

“Gledali smo sve što su igrali. Očekujem ozbiljnu ekipu kao i na kraju prošle sezone. Bilo je vrlo dobro s njihove strane pred kraj prvenstva i postizali su dobre rezultate, što nekad nije bio slučaj. Trofej je u igri, igramo na svom terenu, bit će dobra atmosfera. Moramo biti pravi i pokazati se u pravom svjetlu”.

Posebno je pohvalio trenera Hajduka Ivana Leku i glavnu zvijezdu momčadi Marka Livaju.

“Izuzetno poštujem Leku. Napravio je trenersko ime izvan Hrvatske. U interesu hrvatskog nogometa je da imamo takve ljude i da doprinose našem nogometu. Livaja je ponajbolji igrač lige ili u top tri ili u top pet, dovoljno govori o tome što znači za momčad. Nećemo bitnije mijenjati pristup utakmici zbog toga. Koliko će ostaviti traga na njima, pokazat će utakmica”.

Bišćan se osvrnuo i na činjenicu da ga odmah na početku sezone očekuju dva derbija.

“Dvije utakmice u kratkom periodu nas čekaju. Treba prihvatiti situaciju kakva jest, vidjet ćemo koliko smo od nivoa na kojem želimo biti, to je dobro s jedne strane. Superkup smo zaslužili zbog cijele prošle sezone. Treba vidjeti kako najbolje iskoristiti situaciju da budemo dobri za dalje, kazao je strateg Modrih Igor Bišćan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI