Biliću i WBA gori pod nogama: Drama doseže vrhunac dva kola prije kraja!

screenshot

Prednost West Bromwich Albiona, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, ispred trećeplasiranog sastava druge engleske lige Brentforda istopila se na samo jedan bod nakon što je u susretu 44. kola u srijedu Bretford na svom terenu svladao Preston North End sa 1-0.

Brentford je pobijedio u svih sedam utakmica u nastavku natjecanja, a ovo mu je osma pobjeda zaredom te sada ima 81 bod, dok je drugoplasirani West Bromwich Albion, koji je u utorak na svom terenu igrao 0-0 protiv Fulhama na 82 boda.

Na vrhu je Leeds United, koji će u četvrtak u gostiti Barnsley, sa 84 boda. Izravni plasman u Premier ligu sljedeće sezone izborit će dvije prvoplasirane momčadi, dok će sastavi koji sezonu završe između trećeg i šestog mjesta igrati doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u društvo najboljih.

Ima i nešto dobrih vijesti što se Hrvata tiče. Na utakmici Bristol Citya i Stokea strijalc je bio bivši igrač Dinama Filip Benković koji je svoj Bristol doveo u vodstvo 1:0 zabivši u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. No gosti su izjednačili na 1:1 te je taj rezultat ostao do kraja.

Kao što je poznato ali vrijedi podsjetiti prve dvije momčadi na tablici u Premiership ulaze direktno, a one koje završe na pozicijama od 3. do 6. mjesta ići će u doigravanje iz kojeg prolazi samo jedna momčad. Do kraja su ostala još dva kola.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI