BILIĆ JAKO NAHVALIO MODRIĆA: ‘On je unikatan, Real te se riješi ako malo padneš’! Navijači u transu od pozitivnih komentara

Screenshot: Twitter (CBS Sports Golazo)

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bio je gost u  studiju CBS Sportsa kao analitičar za utakmice Lige prvaka. Uoči utakmice između Chelseaja i Real Madrida  s voditeljicom emisije i umirovljenim engleskim nogometašima Jamiejem Carragherom i Micahom Richardsom analizirao je našeg Luku Modrića.

“On je postao vođa Real Madrida. Za jednog stranca, ne govorim tu o Raulu i Casillasu koji su Španjolci, biti tamo deset godina i biti toliko dobar, pogotovo u njegovim godinama, to je unikatno. Sjetite se Sneijdera i Van Nistelrooya, čim su malo pali riješili su ih se. Žele najbolje strance u momčad. Veliko je postignuće da Luka u tim godinama dobije novi ugovor”, nahvalio je Bilić kapetana Vatrenih pa odgovorio na pitanje kakav je Modrić u svlačionici:

“Totalno je drugačiji. Vođa je, a nakon što je dobio Zlatnu loptu zna da je najbolji i zna da mora preuzeti tu dodatnu odgovornost. Na terenu je uvijek bio vođa, a sada je i u svlačionici. Duhovit je, voli se nasmijati i možete vidjeti da uživa u svakom trenutku.”

Modrić je ove riječi  bivšeg izbornika potvrdio i na terenu odigravši još jednu sjajnu predstavu. Fantastično je asistirao  Karimu Benzemi u 24. minuti pogodivši ga centaršutom u trepavicu a veliki Francuz poentirao je za 2:0.

“Modrić je najbolji veznjak ovog desetljeća, a Benzema juri prema Zlatnoj lopti”, “36 godina, a i dalje je najbolji veznjak svijeta!”; samo su neki od komentara navijača na izvedbu Modrića u Londonu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI