BBB-OYSI DIGLI SRBIJU NA NOGE: Šokirali skandiranjem i prijetili klanjem u srpskom selu!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dok je momčad Damira Krznara išla po pobjedu nad domaćim drugoligašem, s tribina su se mogli čuti BBB-ovi uzvici podrške NDH, a tu je bilo i skandiranje protiv Srba.

‘Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati’, čulo se s tribina, a BBB-ova pjesma sa skandaloznim riječima ubrzo je privukla pažnju i u Srbiji.

Incident Dinamovih navijača u Bijelom Brdu približio je portal Telegraf, koji piše da BBB-ovci ‘takve stvari rade redovito’.

‘Redovno se ističu skandaloznim pokličima, kao i veličanjem ustaške tvorevine NDH u okviru koje je izvršen genocid nad Srbima, koji su uz Židove i Rome masovno ubijani u koncentracijskim logorima’, piše Telegraf.

Pjesma sa skandaloznim riječima dogodila se u mjestu koje je, kako donosi Telegraf, po posljednjem popisu stanovništva bilo nastanjeno većinom Srbima, prenosi Dnevno.hr.



‘BBB došli u srpsko selo, skandirali ‘Živjela NDH’ i prijetili klanjem Srba’, stoji u naslovu na srpskom portalu, uz dodatak u tekstu kako su Dinamovi navijači ovakve skandale izvodili i na gostovanjima u Europi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI