Bayern se opasno zainteresirao za Kramarića

Kramarićeva cijena trebala bi biti između 11 i 15 milijuna eura, ali ovisit će i o predstojećoj sezoni.

Prema pisanju njemačkih sportskih portala hrvatskog nogometaša Andreja Kramarića vrbuje legendarni Bayern. Naime, Kramarić je ove sezone odigrao fantastično u redovima Hoffenheima gdje je zabio 15 golova te dodao još osam asistencija. Sve u svemu po učinkovitosti je bio sedmi igrač Bundeslige.

Naravno da njegov učinak nije prošao nezapaženo pa se našao na „meti“ diva iz Munchena. Bavarci su navodno još tijekom sezone uspostavili kontakt s Kramarićem obavijestivši ga da na njega računaju kao okosnicu momčadi u budućnosti. Ipak prema zadnjim informacijama od senzacionalnog transfera ovoga ljeta neće biti ništa. Naime, Kramarić je s Hoffenheimom ove sezone izborio povijesni rezultat plasiravši se u doigravanje za Ligu prvaka. Tako da bi sljedeću sezonu hrvatski strijelac trebao ostati u sadašnjem klubu, a tek sljedeće ljeto pristupiti Bayernu.

Kramarićeva cijena trebala bi biti između 11 i 15 milijuna eura, ali ovisit će i o predstojećoj sezoni. U svakom slučaju neće biti manja od onoga što je Leicester platio Rijeci prije par godina. Uglavnom još ništa nije riješeno, a kako će se stvari odvijati voidjeti ćemo s vremenom.

Inače, hrvatski nogometaši ostavili su dubok trag u Bayernovoj povijesti, a najsvježiji primjeri su Danijel Pranjić, Ivica Olić i Mario Mandžukić. Naravno treba spomenuti i legendarnog trenera Branka Zebeca koji je klub iz Munchena iz provincijske pretvorio u moćnu momčad.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI