Bayern Munchen detektirao je napadača Liverpoola ključnim u napadu!

Facebook: Liverpool FC (Official) Photo: Alex Livesey

Roberto Firmino proveo je četiri godine u Bundesligi (Hoffenheim) prije nego što je pristupio Liverpoolu u kojem će ovog ljeta zaključiti svoju petu sezonu, prenosi Sportklub.

Brazilac je vrlo važan igrač u sastavu Jürgena Kloppa, međutim to neće ništa značiti ako se obistini namjera minhenskog Bayerna koji je identificirao 28-godišnjeg napadača kao partnera Robertu Lewandowskom. Naime, njemački mediji ‘prodali’ su priču iz izvora unutar Bayerna kako aktualni njemački prvak ovog ljeta želi potrošiti velik novac na dva značajna pojačanja, jedan je Leroy Sane kojeg su zamalo doveli prošlog ljeta prije nego se ozlijedio, a drugi je upravo Firmino. Bavarci su navodno spremni platiti 80 milijuna eura.

Firmino je ove sezone odigrao 25 premijerligaških utakmica postigavši osam golova uz sedam asistencija, no ugovor s Liverpoolom ističe mu tek u ljeto 2023. godine. Prema tome, Redsima se neće žuriti s prihvaćanjem ponude osim ako uspiju dogovoriti transfer Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, nešto o čemu se već naveliko špekulira proteklih mjeseci.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI