Barcelona pobijedila Real Betis na krilima nevjerojatnog Messija

Facebook: FC Barcelona (OFFICIAL)

Nogometaši Barcelone su u okviru 23. kola Primere ostvarili pobjedu na gostovanju kod Betisa sa 3:2, prenosi Sportklub.

U sjajnoj utakmici više sreće imala je Barcelona, koja je na kraju ostvarila jako važnu pobjedu na vrlo teškom gostovanju. Već u prvih deset minuta utakmice viđena su dva gola. Prvo je u šestoj minuti sa bijele točke pogodio Canales za vodstvo Betisa.

Samo tri minute kasnije De Jong je na fantastičnu asistenciju Messija vratio stvari na početak. Ipak, u 26. minuti Betis ponovo vodi.

Lopta je došla do Fekira koji je sjajno šutirao i postigao lijep gol za novo vodstvo svoje ekipe protiv Barcelone. Konačan rezultat prvog poluvremenu postavio je Busquets u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, te se na odmor otišlo pri rezultatu 2:2.

Otvorena igra viđena je i u drugom poluvremenu. Za razliku od prvog, viđen je samo jedan gol, a on je djelo Lengleta iz 72. minute koji je na kraju donio pobjedu Barceloni. Osim pet golova na ovoj utakmici viđena su i dva crvena kartona. Prvi je dobio Fekir U 76. minuti, a drugi Lenglet tri minute kasnije.



Najbolji igrač utakmice bio je fantastični Leo Messi koji je imao hat-trick asistencija.

Barca je nakon ove pobjede ostala na drugoj poziciji, te sada ima samo tri boda manje od prvoplasiranog Real Madrida. Sa druge strane Betis se nakon ovog poraza nalazi na 13. mjestu na tablici sa 28 bodova koliko ima i 12. Osasuna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI