BARAKUDE SRUŠILE OLIMPIJSKOG POBJEDNIKA ZA POLUFINALE SP-A! Fatović zabio gol karijere i presudio Srbiji’

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je polufinale svjetskog prvenstva pobijedivši Srbiju aktualnog olimpijskog pobjednika 14:12.  U polufinalu SP-a igrat će u petak protiv boljeg između Španjolske i Crne Gore.

U sjajnom nastupu izabranici Ivice tucka  dobili su Srbiju  – širinom. I momčadi  i klupe. Sjajan vratar Popadić koji je odmah na startu zaključao naša vrata, te odlični u napadu Marinić Kragić i Fatović, uz odličnu obranu s igračem manje. Svih deset naših igrača dalo je gol – bilo je to dovoljno za ovu veliku pobjedu  i ulazak u borbu za medalje. Po dva gola su zabili Marko Žuvela, Jerko Marinić Kragić, Josip Vrlić i Konstantin Harkov.

Izabranici Ivice Tucka niti u jednom trenutku utakmice nisu bili u zaostatku, u nekoliko su navrata imali i po tri gola prednosti. Gol koji je definitivno prelomio utakmicu u našu korist Lorena Fatovića za 14:11 s istekom napada 1:55 minuta prije kraja.

Hrvatska je tako stigla nadomak nastavka nevjerojatnog niza osvajanja odličja na svjetskim prvenstvima, trenutačno je osvojila medalju na sedam SP zaredom. Bila je ovo i treća pobjeda Hrvatske protiv Srbije na SP, a u oba prethodna navrata kada je svladala Srbiju Hrvatska je i osvojila zlato.

 



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI