Babo Beretta i dalje rešeta! Fantastična noć najboljeg hrvatskog košarkaša: Postavio osobni rekord u NBA!

Screenshot

Bojan Bogdanović oduševio je u noći sa petka na subotu te je ujedno postavio je svoj NBA rekord, jer je ubacio nevjerojatnih 48 koševa. Utah Jazz odigrali su utakmicu protiv Jokićevog Denvera tu su u konačnici pobijedili rezultatom 127:120.

Hrvatski reprezentativac imao je fantastičnu večer gdje je utrpao čak 11 trica

“Apsolutno svaki put kad sam šutirao, vjerovao sam da ulazi! Velika noć za sve nas! Bila je to velika večer i velika pobjeda za nas. U pravo vrijeme ulazim u formu, baš prije doigravanja”, izjavio je Bogdanović.

Podatak je još i uvjerljiviji uzme li se u obzir da je ovo najviše postignutih koševa od košarkaša Utah Jazz još od legendarnog Karl Malone. Tada je “The Mailman” postigao 56 koševa.

Slobodna bacanja gađao je savršeno, osam od osam, a dodao je osam skokova, dvije asistencije i dvije ukradene lopte. Iz igre je pogodio 16 od 23 šuta.



Pohvalio ga je i trener Utah Jazza: “Sjajna utakmica, zabijao je na sve moguće načine. Mentalno je u savršenom stanju. Stalno ima pravi pristup, ali nitko u svlačionici nije iznenađen ovakvom njegovom utakmicom. Nevjerojatan je”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI