BABIĆ OBJAVIO KONAČNI POPIS PUTNIKA NA SVJETSKO PRVENSTVO: Poveo je i četvoricu ozlijeđenih!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Kao što se iz popisa da iščitati, Babić je ipak pozvao četvoricu ozlijeđenih igrača, a još su ranije otpali Kopljar, Slišković, Marić i Čupić.

Selektor hrvatske rukometne reprezentacije, Željko Babić i koordinator za mušku rukomet, Ivano Balić, objavili su službeni popis od 16 (plus jedan u rezervi) rukometaša koji će u srijedu otputovati na Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj.

Kao što se iz popisa da iščitati, Babić je ipak pozvao četvoricu ozlijeđenih igrača, a još su ranije otpali Kopljar, Slišković, Marić i Čupić. Babić je iznenada ostao bez još četvorice koji su u međuvremenu pobrali ozljede, ali ipak ih je pozvao. Isto tako, riječ je o ključnim figurama momčadi,  Mandaliniću, Mamiću, Stepančiću i Duvnjaku. No, izbornik se kockao i poveo svu četvoricu.

Hrvatski rukometaši nalaze se u skupini C s Njemačkom, Mađarskom, Bjelorusijom, Čileom i Saudijskom Arabijom, a s potonjom momčadi u petak u 20 i 45 igraju prvu utakmicu. Skupina C križa se s teškom skupinom D u kojoj se nalaze Danska, Švedska, Katar, Egipat, Bahrein i Argentina.

Popis rukometaša za SP u Francuskoj:

VRATARI: Stevanović, Ivić, Pešić



LIJEVA KRILA: Štrlek, Mihić

DESNA KRILA: Horvat, Božić-Pavletić

SREDNJI VANJSKI: Duvnjak, Cindrić, Jotić

LIJEVI VANJSKI: Mamić, Mandalinić, Gojun

DESNI VANJSKI: Šebetić, Stepančić

PIVOTI: Musa, Kontrec

Facebook Comments

Loading...
DIJELI