Babić o sljedećem protivniku: ‘Potrošili smo puno emocija protiv Mađara, s Bjelorusijom će biti teško jer nemaju što izgubiti’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik Babić odmah se okrenuo novom izazovu, a to je utakmica s Bjelorusijom koja je na rasporedu u ponedjeljak u večernjim satima.

Hrvatska je u drugom kolu skupne faze rukometnog Svjetskog prvenstva u Francuskoj svladala Mađarsku i sada može malo lakše disati jer je nokaut fazu već gotovo osigurala. No, izbornik Babić odmah se okrenuo novom izazovu, a to je utakmica s Bjelorusijom koja je na rasporedu u ponedjeljak u večernjim satima.

“Potrošili smo protiv Mađara puno emocija. Prvenstveno se moramo dobro odmoriti i potom se pripremiti za Bjelorusiju jer nas sigurno očekuje teška utakmica. Oni nemaju što izgubiti i stoga moramo biti jako fokusirani. Mi tu utakmicu moramo pobijediti”, rekao je izbornik za RTL.

Babić je trenirao Meškov svojevremeno pa poznaje dobro tamošnji rukomet jer je bjeloruska reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača toga kluba.

“Pratio sam ih kao što pratim i druge momčadi. Iznenađujuće su poraženi u prvom susretu i protiv nas će tražiti zadnju šansu za bolji plasman. Mogu iznenaditi. No, mi ćemo se dobro pripremiti, pokušati odigrati kao i protiv Mađarske što će nam biti dovoljno za pobjedu”, uvjeren je Babić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI