AUSTRALSKI HRVAT PONOVO ŠOKIRAO SVIJET: ‘Dosta je bilo. Ovom čovjeku treba zabraniti da igra tenis’

Facebook: Bernard Tomić

Tomić je iz samo njemu poznatih razloga tankirao meč na Delray Beachu, a s nesportskim ponašanjem nastavio je i na aktualnom turniru u Acapulcu.

Australski tenisač hrvatskih korijena, Bernard Tomić, nedavno je zgrozio svijet, po tko zna koji put, svojim nesportskim ponašanjem. Tomić je iz samo njemu poznatih razloga tankirao meč na Delray Beachu, a s nesportskim ponašanjem nastavio je i na aktualnom turniru u Acapulcu.

Naime, Tomić je predao meč Donaldu Youngu nakon što je izgubio prvi set u tie-breaku 7:5. Razlog predaje? Tomić tvrdi da mu je bilo prevruće igrati, to jest, da je temperatura bila “nepodnošljiva”. Vrijedi spomenuti kako je temperatura bila 27 stupnjeva Celzijevih, a to je ispodprosječna vrućina čovjeku koji dolazi iz Austraije. Napomenimo kako je Tomić samo par sati kasnije odigrao parove s Lorenzijem i nije mu bilo vruće.

Srećom po gledatelje, pa i njegovog partnera, Tomić se i u parovima oprostio od turnira. Ljubiteljima tenisa Tomić već odavno ide na živce, pa su tako društvene mreže preplavljene objavama u kojima se poziva na zabranu nastupa Bernardu Tomiću u profesnionalnom tenisu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI