Arkanov sin komentarom o Hrvatima postao apsolutni hit u Srbiji!

društvene mreže

Sin jednog od najozloglašenijih ratnih zločinaca Željka Ražnatovića, nakon što je u boksačkom meču protiv Petra Mrvalja iz Hrvatske odnio pobjedu nokautom,  postao je sve češća tema i među Hrvatima. Ono što je najviše privuklo pozornost je to što je Veljko svoju pobjedu posvetio ocu, a upravo poruka jednog Hrvata navela ga je da se oglasi o otkrije što misli o “komšijama”.

Ražnatoviću se putem Instagrama obratio Edvin Dautović, kojeg se neki sjećaju kao Bonga iz Smogovaca i poslao mu poruku u kojoj mu je rekao da je i sam izgubio oca i razumije emociju, no da ima dojam da je ta posveta “protiv Hrvata”.

“Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namješta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvaćam da mu fali otac, pa shvaćam i tu njegovu posvetu. Ali, nažalost čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata. Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš. Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvaćam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportaš ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar. Doći će i teži protivnici pa ćemo vidjeti. Sujeta je dobar motivator pa krenite trenirati. Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobjedi”, napisao je Edvin, a ubrzo mu je Veljko i odgovorio.

“Brate ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Tko je prema meni dobar ja ću biti deset puta bolji prema njemu. Tko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo jos veći respect. Rat je gotov, mržnju nitko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb”, odgovorio je Arkanov sin.

“E pa svaka čast. Shvaćam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i sretno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče”, zaključio je Edvin.



“Hvala ti brate jos jednom od srca”, napisao je Veljko na to.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

BOOOOOOM TRAIN! #tigerblood #serbianace #hitman #on_the_hunt

Objavu dijeli SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI