ARGENTINA PROŠLA, MESSI ‘ZAPUCAO’ KOMIČAN PENAL: Na kraju su ipak slomili Poljake pa su se oboje radovali

Argentina i Poljska plasirale su se u osminu finala Svjetskog prvenstva nakon dramatičnih utakmica 3. kola skupine C Svjetskog prvenstva. Argentina je pobijedila Poljsku 2:0, ali su obje te reprezentacije prošle jer je Meksiko pobijedio Saudijsku Arabiju sa samo 2:1.

Argentini su tri boda protiv Poljske donijeli Alexis Mac Allister u 46. i Julian Alvarez u 67. minuti. Jedan od favorita SP-a time je okrunio svoju dominaciju na terenu, a gurnuo je u drugi plan neiskorišteni penal Lionela Messija u 37. minuti, kada je udarac s bijele točke obranio Wojciech Szczesny.



U utakmici Meksiko – Saudijska Arabija za Meksikance su zabijali Henry Martin u 47. i Luis Chavez u 52. minuti. Silno su željeli i više, trajali su brojni napadi, no veći broj meksičkih golova spriječio je Mohammed Al Owais na vratima Saudijaca.

Nakon što su se Meksikanci sasvim otvorili, u sudačkoj nadoknadi na kraju susreta Saudijci su to kaznili golom Salema Al Dawsarija, što je najviše razveselilo Poljsku koja je ‘visila’ poslije svojeg poraza.

Najzanimljivije trenutke utakmica pogledajte – ovdje.

S ovakvim raspletom, Argentina je izbjegla susret s Francuskom u osmini finala. Argentinci će u borbi za četvrtfinale ići na Australiju, protiv koje će igrati u subotu s početkom u 20 sati po našem vremenu.

Francuzi u osmini finala idu na Poljake. Ta utakmica na rasporedu je u nedjelju i počet će u četiri popodne po našem vremenu.

U utorak smo dobili prva dva para osmine finala. Nizozemska će 3. prosinca u 16 sati igrati s SAD-om, a Engleska će 4. prosinca (20:00) igrati sa Senegalom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI