ACO PETROVIĆ POKUŠAVA SPASITI CIBONU! U akciju se uključile mnoge poznate tvrtke i sportaši

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Već se danima govori o tome kako će se rasplesti situacija s problemima u zagrebačkom košarkaškom klubu Cibona. U ponedjeljak od 13 sati održat će se konferencija za novinare pod nazivom “Mi smo Cibona” na kojoj će govoriti Aleksandar Aco Petrović, legendarni igrač i trener kluba, koji je pokrenuo akciju za spašavanje kluba.

Ciboni u utorak istječe šezdeseti dan da je račun blokiran, što znači da bilo tko od njenih vjerovnika ima pravo pokrenuti stečajni postupak.

Petrović se oglasio putem Twittera:

“Emocije ne mogu spasiti Cibonu. Financije da. Idemo nas 2000 koji su financijski u stanju uplatiti po 5000 eura i tako pokrivamo dug i imamo solidan budžet za sljedeću godinu. Isti ti ljudi bi birali Skupštinu, Upravni i Nadzorni odbor. A Grad neka radi po svome”, napisao je.

Na novom tvitu je napisao kako je “uplatio i Saša Pavličić, zatim od njihovog najdugovječnijeg sponzora Francka stiže uplata 11 puta po 5.000 eura”

U akciju se uključio i GNK Dinamo kao jedan od vjerovnika te pozvao ostale vjerovnike na razumijevanje.

Podršku je dao i legendarni vaterpolist Dubravko Šimenc koji je napisao “Bravo, Aco! Osjećam da će se danas dogoditi onaj stari Zagreb!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI