ACO PETROVIĆ LJUT NA UPRAVU CIBONE: ‘Uprava odjednom osniva ženski klub, vjerojatno tako žele pobrisati dug!’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nekadašnji igrač košarkaškog kluba Cibona i brat legendarnog Dražena Petrovića, Aleksandar Aco Petrović bori se za spas toga kluba.

Na Twitteru je objavio novi postu u vezi previranja u Ciboni.

Napisao je:

“Ovo je na nekakav čudan način win-win situacija. Ukoliko uspijemo Cibona je spašena u suprotnom niko nije oštećen jer povrat novca je apsolutno zajamčen. I zato svatko kome je Cibona draga mora odreagirati danas jer već sutra ili prekosutra može biti prekasno!”, napisao je Petrović.

Podsjetimo, on je u ponedjeljak iz Trofejne sobe Cibone poslao vapaj za spas kluba koji je tada ušao u 60. dan blokade računa.Okomio se još jednom u kasnijem “tvitu” i na aktualnu upravu, koja odjednom osniva ženski klub.

“Zar ima veće perverzije od ove! Cibona je praktično klub u stečaju, a aktualna uprava osniva ŽKK CIBONA ZAGREB i preko tog novog kluba vjerojatno želi pobrisati dug! Baš me interesira stav grada oko ove priče!”, naglasio je.

Aco Petrović pokrenuo je akciju prikupljanja novca uplatom na račun udruge “Mi smo Cibona”, a svakodnevno objavljuje nove informacije o tijeku akcije.

Kako je naveo, prvi financijski izvještaj sa saldom i strukturom uplata bit će objavljen u petak, 24. lipnja u 18 sati.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI