A ŠTO KAŽU NESRETNI IGRAČI? Livaković se slomio, nije mogao slušati ni trenera nakon utakmice

Bruno Kovacev/Cropix

A što kažu nesretni igrači Dinama nakon propuštene pobjede protiv Šahtara, nakon nevjerojtnog spleta okolnosti koje su utakmicu iz 3-1 vodstva Dinama, dovele do 3-3 egala.

Jedna stvar je ipak zanimljiva, unatoč svoj nesreći, Bjeličini izabranici nisu bili u očaju, trezveno su pokušali rezimirati događaje, a u njihovim riječima se ne osjeća gubitak nade i optimizma…

„Ne znam što reći nakon ove utakmice. Imali smo 3-1, ne znam što reći. U svlačionici sam supustio glavu, ne znam što nam je rekao trener. Znate što? Ne znam kako ću ovih dana spavati.”
Bruno Petković: „Danas smo zaslužili više. Bili smo dominantni, imali smo puno više prilika nego oni, ali rezultat je mjerilo.”

I Dino Perić je bio utučen.

“Ovo mi je najteži trenutak u životu. Utučen sam, nevjerojatno je što nam se dogodilo. Međutim, moramo ići dalje,” kazao je mladi reprezentativac.



Luka Ivanušec je bio ponosan što je zabio prvi gol u Ligi prvaka, ali i nesretan konačnim ishodom.

“Sretan sam zbog gola, ali ne mogu biti zadovoljan. Ne mogu vjerovat što se dogodilo. Možda smo se malo opustili. Ništa nije gotovo, već smo pokazali da možemo pobijediti Atalantu, a vjerujem da možemo i drugi put. Pokazali smo i da se možemo nositi s Manchester Cityjem,” dodao je on.

Marko Đira je debitirao u Ligi prvaka.

“Ne znam što bi rekao. Imali smo 3-1, a onda su nam se dogodile dvije gluposti i još jedanaesterac u 95. minuti. Međutim, još ništa nije izgubljeno. Ispred nas su još dvije utakmice. Bacit ćemo se na glavu i idemo po prolazak,” kazao je Đira.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI