BLAMAŽA! Real Madrid i Barcelona nakon deset godina neće sudjelovati u polufinalu Kupa!

Screenshot

Real je kod kuće od Real Sociedada izgubio 4:3, a Barcelona u gostima 1:0 od Bilbaa. Prvi put nakon 10 godina, u polufinalu Kupa nema ni jedne od najvećih perjanica španjolskog nogometa, prenosi Sportklub.

Španjolski Kup Kralja ostao je bez obje perjanice Primere. U četvrtfinalu Kupa kralja sinoć je prvo ispao Real, a zatim i Barca, što znači da će prvi put nakon deset godina polufinale Copa del Reya proći bez jednog od dva najveća španjolska kluba.

Real je kod kuće od Real Sociedada izgubio 4:3, ali nije bio ni blizu pobjede. Gosti su nakon 56 minuta vodili 3:0, a onda je Marcelo smanjio na 3:1, da bi Merino već u 69. povisio na 4:1. Rodrygo je osam minuta prije kraja zabio za 4:2, a konačnih 4:3 postavio je Nacho u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Barcelona se napromašivala prilika, da bi na kraju ispala autogolom Busquetsa u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Španjolski mediji očekivano su bombastičnim naslovima ispratili ispadanje Reala i Barcelone igrajući se riječima i španjolskim izrazima. Tako je As, uz fotografiju junaka Real Sociedada, stavio naslov “Aupa!”, baksijski izraz za “Ajmo” jer su dva baskijska kluba izbacili velikane.



“Okrutno”, naslov je na Sportu koji je napisao da je Barcelona odlično igrala, ali nije imala sreće, dok je katalonski list L’Esportiu njezino ispadanje ispratio s naslovom “Nesretno”. Realovo ispadanje L’Esportiu je popratio s naslovom “Pravo poniženje”.

Mundo Deportivo religiozno prati Barcelonu i uz veću sliku utučenih Barcinih igrača i manju Realovih igrača, stavio je naslov “K.O.PA”, objasnivši tako nokaut Reala i Barce iz kupa.

“Dovraga!” napisala je Marca iskoristivši tako riječ “copon” koja istovremeno znači dovraga i kalež, odnosno kup.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI