RYANAIR U ZAGREBU OD SADA IMA DVA ZRAKOPLOVA: Najavljen je dolazak i trećeg, letjet će na 15 destinacija

Foto: Pixabay

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair u zagrebačkoj luci ima i drugi zrakoplov, izvijestili su Ryanaira i Međunarodne zračne luke Zagreb.

Uz nove linije iz Ryanaira su najavili i treći zrakoplov u prosincu.

Ryanair od jučer povezuje Oslo i Zagreb, dva puta tjedno, svake srijede i subote, a iz kompanije najavljuju više od 40 odlaznih letova iz Zagreba tjedno na 15 linija, uključujući devet novih prema europskim odredištima. U prosincu nakon dolaska novog zrakoplova planiraju uvesti još devet novih linija.


Devet novih linija Zagreb će povezivati sa zračnim lukama Baden-Badenom, Dortmundom, Düsseldorfom Weeze, Frankfurt Hahnom, Malmöom, Memmingenom, Oslo Torp-om, Pariz Beauvais-om i Podgoricom.

Olga Pawlonka, Ryanairova voditeljica prodaje i marketinga za zemlje središnje i istočne Europe i Balkan istaknula je kako je riječ o ulaganju od 300 milijuna dolara koje bi trebalo potaknuti oporavak turizma u Zagrebu nakon pandemije.U povodu baziranja drugog zrakoplova u Zagrebu i otvaranja novih devet linija, Ryanairova voditeljica prodaje i marketinga za zemlje središnje i istočne Europe i Balkan Olga Pawlonka poručila je da je to dio ulaganja od 300 milijuna dolara te će potaknuti oporavak turizma u glavnom gradu Hrvatske.

Yavuz Aytis, voditelj razvoja ruta Međunarodne zračne luke Zagreb je rekao da vjeruje da će povećana dostupnost Zagreba dovesti do bržeg oporavka turizma i gospodarstva.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI