Zaštitar uslikao svoju plaću, uznemirio zaštitarski svijet: 2485 kuna za 200 odrađenih sati!

Facebook

Donosimo nekoliko reakcija na objavu

Zaštitar iz neimenovane zaštitarske hrvatske tvrtke u Facebook grupi Zaštitarstvo RH objavio je fotografiju svoje (mizerne) plaće. Fotografija je “zaradila” brojne komentare, mahom nevjerice i razočaranja, jer zaštitarski je posao jedan od najopasnijih, ali čini se i najmanje plaćenih poslova. Zaštitari nose oružje i svakodnevno su izloženi brojnim opasnostima, no iz dana u dan uzaludno upozoravaju na to da su im plaće sramotno niske. Vlada šuti i ne pomaže, a šuška se i o novim smanjenjima ionako niske plaće.

Fotografija objavljena na Facebook stranici Zaštitarstvo RH prikazuje plaću jednog zaštitara nakon 200 odrađenih sati za koje je dobio 2485 kuna. Sudeći prema komentarima, manji dio plaće skinut mu je zbog oštećenja na službenom vozilu koje nije skrivio.

Donosimo nekoliko reakcija na objavu:

“Naprosto čovik ne zna gdje bi s ovolikom “sumom” novca.. “Srećom” zaštitar je pa mu ne treba pratnja za nositi ovoliko novca odjednom…”

“Pošalji je u Vladu RH, poklonit im je nek’ izračunaju kako izgurati mjesec dana,,!”“S tim da mu je 1/3 otišla na kredit..ili obustavu preko Fine…mislim..budimo realni…”

“Hrvatska je apsurdistan. Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska. Sretno svima”, dio je komentara ispod objave.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI